Är du trött på frizzigt hår? Har du självlockigt risigt hår, slitet och skadat hår utan glans? Vill du slippa att ägna timmar framför spegeln för att få bukt på ditt hår? Då är en keratin behandling lösningen för dig!

En keratin behandling riktar sig till alla som vill få ett glansigare och slätare hår som inte är risigt. Bra för dig som har krulligt, lockigt, yvigt, frizzigt eller skadat hår efter blekning och permanenter mm.

Resultatet du får av behandlingen är outstanding. Håret blir slätare/ rakare till strukturen och framför allt glansigare och silskeslent. Anledningen är att produkten till större del består av keratin som hår, hud och naglar naturligt innehåller.

Behandlingen tar ca 2 timmar att göra (mer tid för längre och tjockare hår).

Behandlingen går till så här:

Man börjar med att tvätta håret med ett djuprengörande shampo för att sedan pensla och kamma i produkten med keratin, som sedan får sitta i ca 45 minuter. Därefter kammar man ut överskottet av produkten för att sedan föna håret torrt och rakt, därefter platta det. Efter behandlingen får man inte tvätta eller blöta håret på 48 timmar
Behandlingen förbättrar håret genom att skapa ett proteinlager runt hårstråt som skyddar och eliminerar frizz. Detta jämnar ut hårstråets fjällskikt.
Resultatet blir ett friskt, smidigt och frizz-fritt hår med glans.
Resultatet varar upp till ca 12 veckor. Efter behandling med keratin, bör man använda endast sulfatfria och parabenfria shampon och balsam.